Accreditatie

Wij hechten waarde aan kwaliteit!

Wat is NRTO-accreditatie?

De NRTO-accreditatie is een erkend keurmerk van kwaliteit in het onderwijs- en opleidingslandschap van Nederland. Het wordt toegekend aan instellingen die voldoen aan strenge normen op het gebied van onderwijskwaliteit, transparantie en verantwoordelijkheid. De accreditatie van DesignThinkers Academy geeft aan dat we toegewijd zijn aan het handhaven van de hoogste normen in de branche.

Waarom NRTO-accreditatie belangrijk is

Kwaliteitsborging: NRTO-accreditatie zorgt ervoor dat onderwijsinstellingen voldoen aan een reeks kwaliteitsnormen. Door deze accreditatie te behalen, toont DesignThinkers Academy haar toewijding aan het voortdurend handhaven en verbeteren van de kwaliteit van onze programma’s.

Transparantie: Geaccrediteerde organisaties worden gehouden aan hoge normen van transparantie in hun bedrijfsvoering. Dit betekent dat onze gemeenschap erop kan vertrouwen dat onze cursussen zijn ontworpen en geleverd met de grootste integriteit.

Verantwoording: Accreditatie gaat gepaard met een systeem van controle en evenwicht dat ervoor zorgt dat DesignThinkers Academy verantwoordelijk wordt gehouden voor haar beloften en verplichtingen aan onze studenten. We zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke leerervaringen.

Onze toewijding aan kwaliteit

DesignThinkers Academy is altijd toegewijd geweest aan het aanbieden van toonaangevende trainingen op het gebied van design thinking en innovatie. NRTO-accreditatie onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en onze voortdurende inspanningen om de educatieve ervaringen die we wereldwijd bieden, te verbeteren.

Onze missie is altijd geweest om individuen en organisaties in staat te stellen hun creatieve potentieel te ontdekken, complexe problemen op te lossen en innovatie te stimuleren. Met deze NRTO-accreditatie streven we ernaar aan onze internationale community te communiceren dat we onze missie serieus nemen en blijven streven naar wereldwijd hoogwaardig onderwijs en training.

Wat dit betekent voor onze community

Voor onze gemeenschap van ontwerpers, innovators en probleemoplossers zou NRTO-accreditatie geruststelling moeten bieden dat ze te maken hebben met een instelling die zich inzet voor het leveren van het beste op het gebied van onderwijs en training. We zullen doorgaan met het stellen van de industriestandaard voor kwaliteit, en deze accreditatie is slechts een extra manier om onze toewijding aan uitmuntendheid te tonen.

Bij DesignThinkers Academy kijken we ernaar uit om te groeien en samen met onze community te evolueren, onze programma’s voortdurend te verbeteren en een wereldleider te blijven in design thinking en innovatietraining. NRTO-accreditatie dient als een symbool van onze toewijding om de hoogste kwaliteit van onderwijs te bieden aan allen die willen innoveren, ontwerpen en een positieve impact willen hebben in hun respectievelijke vakgebieden.

Ter conclusie is de NRTO-accreditatie van DesignThinkers Academy een duidelijke weerspiegeling van onze onwankelbare toewijding aan kwalitatief onderwijs en training. We zullen doorgaan met het bevorderen van een cultuur van innovatie en excellentie om onze gemeenschap in staat te stellen positieve verandering in de wereld te creƫren.

Bedankt voor het deel uitmaken van onze reis, en we kijken uit naar nog vele jaren van innovatief leren en groei samen!