Over ons

DesignThinkers Academy

DesignThinkers Academy is één van de toonaangevende ‘design-driven’ consultancybureaus. Wij helpen organisaties over de hele wereld om de transitie te maken van een product- naar een meer mensgerichte aanpak. Wij zijn als netwerkorganisatie vertegenwoordigd in 25 landen en trainen, faciliteren en adviseren bedrijven op het gebied van Design Thinking.

Doe mee in onze (virtuele) studio

Neem een kijkje in ons uitgebreide trainings catalogus. In de catalogus vind je een compleet overzicht van al onze (online) trainingen. We bieden een breed scala aan courses en projectservices om je team te supporten in het kick-starten van innovatie en creativiteit in een (online) omgeving. In de Online Course Leaflet vind je meer informatie over alle open-registratie en incompany online trainingen.

Voor ons is learning-by-doing, interactie en empathie net zo belangrijk in een online omgeving als in een live omgeving. Hoe realiseren we dit? Zoek door de Online Course Catalogus om erachter te komen hoe wij onze high-energy trainingen in een online omgeving vormgeven. We hopen je snel te verwelkomen in onze virtuele studio met live facilitatie van ons wereldwijde expert team.

Design Thinking is de verbinding tussen alle disciplines

Service Design Thinking maakt het mogelijk om voor complexe vraagstukken innovatieve ideeën te ontwikkelen én te realiseren. Het is een ‘activity-based’ proces met een sterke nadruk op teamwerk en co-creatie. Deze aanpak stimuleert teams om de juiste vragen te stellen en de behoeften van mensen te ontdekken.

Onze missie is het leveren van de juiste mindset, vaardigheden en hulpmiddelen. Wij creëren tijd en ruimte voor teams om geïnspireerd en uitgedaagd te worden. Door de sterke ‘learning-by-doing’ component wordt het creatieve vermogen van teams versterkt en ontstaat een omgeving waarin nieuwe innovatieve concepten in prototypes worden vormgegeven.

“Interactieve en energieke hands-on training in het leren van de Design Thinking principes, met andere deelnemers vanuit diverse disciplines.”

Toby Fryar, Albert Heijn