Over ons

DesignThinkers Academy

Bij DesignThinkers Academy Amsterdam staat de gezondheid van onze deelnemers en medewerkers voorop. We hebben de afgelopen maanden dan ook hard gewerkt om onze programma’s aan te passen aan de huidige normen. Zo vinden onze trainingen tegenwoordig plaats in onze Virtuele Studio. Achter de schermen wordt de studio van DesignThinkers Academy in Amsterdam zo ingericht dat we weer veilig deelnemers kunnen ontvangen volgens de richtlijnen die vanuit het RIVM zijn opgesteld.

We hopen je snel te kunnen verwelkomen, online dan wel op onze studio! In onze Catalogus vind je een overzicht van de online en live trainingen die wij aanbieden.

Wil je hierover meer informatie ontvangen of weten welke maatregelen we hebben getroffen m.b.t. COVID19? Aarzel niet om contact op te nemen via e-mail of via 020 – 471 00 70, we beantwoorden graag al je vragen.

DESIGN THINKING IS THE GLUE BETWEEN ALL DISCIPLINES

DesignThinkers Academy is één van de toonaangevende ‘design-driven’ consultancy organisaties wereldwijd. Wij zijn vertegenwoordigd in meer dan 25 landen en trainen, adviseren en faciliteren teams en organisaties ruim 10 jaar op het gebied van Design Thinking.

ONZE MISSIE

Onze missie is het leveren van de juiste mindset, vaardigheden en tools. Wij creëren tijd en ruimte voor teams om geïnspireerd en uitgedaagd te worden. Door de sterke ‘learning-by-doing’ component wordt het creatieve vermogen van teams versterkt en ontstaat een omgeving waarin nieuwe innovatieve concepten in prototypes worden vormgegeven.

DESIGN THINKING

Design Thinking maakt het mogelijk om voor complexe vraagstukken innovatieve ideeën te ontwikkelen én te realiseren. Het is een ‘activity-based’ proces met een sterke nadruk op samenwerking en creativiteit. Deze aanpak stimuleert teams om de juiste vragen te stellen en de behoeften van mensen te ontdekken. Lees hier meer over Design Thinking.

“Interactieve en energieke hands-on training in het leren van de Design Thinking principes, met andere deelnemers vanuit diverse disciplines.”

Toby Fryar, Albert Heijn