A Quick Question:

You've just selected Dutch as your preferred course language. Do you want to continue browsing Dutch courses or do you wish to switch back to the Global website?

Over ons

Belangrijke Mededeling - Augustus 2020

Amsterdam

Bij DesignThinkersAcademy Amsterdam staat de gezondheid van onze deelnemers en medewerkers voorop. We hebben de afgelopen maanden dan ook hard gewerkt om onze programma’s aan te passen aan de huidige normen. Zo vinden onze trainingen tegenwoordig plaats in onze Virtuele Studio. Achter de schermen wordt de studio in Amsterdam zo ingericht dat we weer veilig deelnemers kunnen ontvangen volgens de richtlijnen die vanuit het RIVM zijn opgesteld.

We hopen je snel te kunnen verwelkomen, online dan wel op onze studio! In onze Catalogus vind je een overzicht van de online en live trainingen die wij aanbieden.

Wil je hierover meer informatie ontvangen of weten welke maatregelen we hebben getroffen m.b.t. COVID19? Aarzel niet om contact op te nemen via e-mail of via 020 – 471 00 70, we beantwoorden graag al je vragen.

DESIGN THINKING IS THE GLUE BETWEEN ALL DISCIPLINES

DesignThinkers Academy is één van de toonaangevende ‘design-driven’ consultancy organisaties wereldwijd. Wij zijn vertegenwoordigd in meer dan 30 landen en trainen, adviseren en faciliteren teams en organisaties ruim 10 jaar op het gebied van Design Thinking.

ONZE MISSIE

Onze missie is het leveren van de juiste mindset, vaardigheden en tools. Wij creëren tijd en ruimte voor teams om geïnspireerd en uitgedaagd te worden. Door de sterke ‘learning-by-doing’ component wordt het creatieve vermogen van teams versterkt en ontstaat een omgeving waarin nieuwe innovatieve concepten in prototypes worden vormgegeven.

DESIGN THINKING

Design Thinking maakt het mogelijk om voor complexe vraagstukken innovatieve ideeën te ontwikkelen én te realiseren. Het is een ‘activity-based’ proces met een sterke nadruk op samenwerking en creativiteit. Deze aanpak stimuleert teams om de juiste vragen te stellen en de behoeften van mensen te ontdekken. Lees hier meer over Design Thinking.

“De training met professionals uit de top van het Design Thinking vakgebied en de praktische benadering hebben mijn werk als human-centered design-consultant verrijkt. Een prachtige ervaring.”

ALEXANDER FAGA, SWISSCOM