Over ons

DesignThinkers Academy

DesignThinkers Academy is één van de toonaangevende ‘design-driven’ consultancybureaus. Wij helpen organisaties over de hele wereld om de transitie te maken van een product- naar een meer mensgerichte aanpak. Wij zijn als netwerkorganisatie vertegenwoordigd in 25 landen en trainen, faciliteren en adviseren bedrijven op het gebied van Design Thinking.

Doe mee in onze (virtuele) studio

Neem een kijkje in ons uitgebreide trainings catalogus. In de catalogus vind je een compleet overzicht van al onze (online) trainingen. We bieden een breed scala aan courses en projectservices om je team te supporten in het kick-starten van innovatie en creativiteit in een (online) omgeving. In de Online Course Leaflet vind je meer informatie over alle open-registratie en incompany online courses.

Voor ons is learning-by-doing, interactie en empathie net zo belangrijk in een online omgeving als in een live omgeving. Hoe realiseren we dit? Browse door de Online Course Catalogus om erachter te komen hoe wij onze high-energy courses in een online omgeving vormgeven. We hopen je snel te verwelkomen in onze virtuele studio met live facilitatie van ons wereldwijde expert team.

COVID-19 Protocol

Bij DesignThinkers Academy nemen we onze sociaal maatschappelijke taak zeer serieus als het aankomt op de gezondheid van onze deelnemers en teamleden. Deelnemers zijn meer dan welkom om live trainingen bij te wonen in onze creatieve studio in Amsterdam, mits het volgende kunnen aantonen;

A) Een digitaal Corona Certificaat (QR code);

B) Bewijs van een negatieve PCR-test, binnen 24hr van de eerste trainingsdag;

C) Bewijs dat ze binnen minder dan 6 maanden hersteld zijn van COVID-19;

*Disclaimer: wij volgen nauwlettend de regels gesteld door de overheid. Mochten deze afwijken, passen wij onze eigen regels hier op aan. Per 25/02 vervallen de meeste corona regels binnen Nederland. Vanaf dat moment is iedereen zonder restricties welkom.

Mocht een deelnemer zich niet aan de bovengenoemde vereisten kunnen houden, zullen ze niet kunnen deelnemen aan de course. Ons doel is om een veilige omgeving te creëren waar we continu creativiteit kunnen stimuleren waarin iedereen zich comfortabel voelt.

Design Thinking is de verbinding tussen alle disciplines

Service Design Thinking maakt het mogelijk om voor complexe vraagstukken innovatieve ideeën te ontwikkelen én te realiseren. Het is een ‘activity-based’ proces met een sterke nadruk op teamwerk en co-creatie. Deze aanpak stimuleert teams om de juiste vragen te stellen en de behoeften van mensen te ontdekken.

Onze missie is het leveren van de juiste mindset, vaardigheden en tools. Wij creëren tijd en ruimte voor teams om geïnspireerd en uitgedaagd te worden. Door de sterke ‘learning-by-doing’ component wordt het creatieve vermogen van teams versterkt en ontstaat een omgeving waarin nieuwe innovatieve concepten in prototypes worden vormgegeven.

“Interactieve en energieke hands-on training in het leren van de Design Thinking principes, met andere deelnemers vanuit diverse disciplines.”

Toby Fryar, Albert Heijn