FAQ

Veel gestelde vragen

Op deze pagina proberen we zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Mocht je toch nog een vraag hebben, neem dan contact op via deze link!

WAT KUN JE VAN ONZE TRAININGEN VERWACHTEN?

DesignThinkers Academy levert interactieve, energieke en praktijkgerichte trainingen. Onze ervaren trainers faciliteren een leeromgeving waarin je in teamverband zult samenwerken in een leren-door-te-doen context.

VOOR WIE ZIJN DE TRAININGEN BEDOELD?

Onze deuren staan open voor iedereen die positieve verandering teweeg wilt brengen binnen hun organisatie en/of ervaring op wilt doen met Design Thinking.  Functieomschrijvingen die we vaak tegenkomen zijn: Product managers, ontwerpers, onderzoekers, UX professionals, marketeers, consultants, engineers en educatie professionals.

WAT KRIJG JIJ ER VOOR TERUG?

Vernieuwende inzichten gebaseerd op werkelijke scenario’s uit de praktijk;
Een gedeelde methode om oplossingsgericht te werk te gaan;
Praktijkervaring met nieuwe vaardigheden;
Begeleiding bij het implementeren van nieuwe werkwijzen binnen jouw organisatie;
All onze tools en hulpmiddelen;

WELK SOORT ORGANISATIES HEBBEN BAAT BIJ ONZE TRAININGEN?

Onze open-inschrijvingen trekken doorgaans een gevarieerd publiek met mensen uit de bedrijfssector, non-profit, overheid en onderwijssector. Wat ze bij elkaar brengt is de eensgezinde wens om effectiever te innoveren.

WAT MOET IK MEENEMEN?

Neem je nieuwsgierigheid, creativiteit en enthousiasme mee om met een open blik een nieuwe werkwijze aan te leren. Wij zorgen voor de rest! (inclusief een heerlijke, gezonde lunch en drinken gedurende de hele training).

WAT IS DE MAKKELIJKSTE MANIER OM DTA TE BEREIKEN?

Openbaar Vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je de volgende trams nemen naar de Westermarkt: Trams 13 & 17 en loop vervolgens in 5 minuten naar onze studio.  Bekijk Google Maps voor de exacte locatie van onze studio.

Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je ook in 20 minuten lopen naar onze DTA studio.

Auto:
Het is niet mogelijk om te parkeren direct voor de deur van onze DTA studio. We adviseren de volgende opties: Q-Park Europarking is ongeveer 13 minuten lopen of Q-Park de Bijenkorf is ongeveer 12 minuten lopen.

WAT IS DE START- EN EINDTIJD VAN MIJN TRAINING?

De training start om 09.00 en eindigt 17.30, tenzij anders aangegeven.

HOE VIND IK EEN HOTEL IN DE BUURT?

We raden onderstaande hotels aan met allen een centrale ligging, in verschillende prijscategorieën. :

The Hoxton Amsterdam
Hotel de Hallen
Melrose Hotel
Hotel V
The Conscious Hotels Museum Square & The Tire Station
Lloyd Hotel
Hotel Arena
Volkshotel
Motel One

WAT HOUDT DE FREELANCE KORTING IN?

Er zijn kortingen beschikbaar voor teams, freelancers, non-profits en overheidsorganisaties. Mocht je vragen hebben betreft de prijs voor een specifieke training, neem dan contact op met  info@designthinkersacademy.com

KAN IK MET CREDITCARD BETALEN?

Ja het is mogelijk om met creditcard te betalen. Vul dit in op het registratieformulier onder ‘opmerkingen’. Wij zullen dan zorgen dat jij een PayPal link krijgt. 

IN WELKE TAAL WORDEN TRAININGEN GEGEVEN? IS ER EEN NEDERLANDSE VERSIE?

De trainingen worden in het Engels gegeven, alhoewel wij ook Nederlands gesproken trainingen aanbieden. Klik op de link om het Nederlandse trainingsaanbod te bekijken.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN FUNDAMENTALS EN EEN FACILITATIE TRAINING?

De 2-Daagse Design Thinking Facilitatie training is ontworpen voor mensen die al basiskennis en praktijkervaring hebben van de Design Thinking methode en tools. Zonder voorkennis is het niet aan te raden om deze specifieke training te volgen.  Daarentegen is de 2-Daagse Design Thinking Fundamentals training ontworpen om de basis principes, tools en werkwijze van Design Thinking te leren kennen.  Vind je het prettig om samen te kijken welke training het beste bij jou past? Neem contact op via de volgende link, we helpen je graag!