Incompany training

Capability Building Programma's op maat

Ben je op zoek naar meer creativiteit en productiviteit voor jezelf en je team? Met onze incompany Design Thinking services bieden we programma’s op maat om jouw organisatie de nodige skills en mindsets aan te leren en zo doelgerichte innovatie te kick-starten.

Onze DT, Agile en Innovatie experts faciliteren energieke (online) programma’s. Dit doen we vanuit Brussel tot New York, van Dubai tot Amsterdam voor diverse klanten zoals SAP, Coca-Cola, Cartier, Philips, P&G, MasterCard, Bacardi, ING, PwC, Gucci, Samsung, GE Healthcare, Nike, L’Oréal en meer.

Wil je meer te weten komen van onze incompany Design Thinking services?

Boek een gratis 30-min call met een van onze DT Experts om te ontdekken welke aanpak het beste is voor je team.

Incompany Capability Building

Gebaseerd op de uitdagingen en de doelstellingen van jouw organisatie, ontwerpen we speciale programma’s op maat. Onze incompany programma’s zijn hands-on en uiterst interactief, met live facilitatie van onze DT experts. We focussen op het ontwikkelen van een universele taal en innovatie skills. Teams leren door te doen in design sprints en coaching programma’s, waarbij het behalen van concrete resultaten en leren omgaan met nieuwe manieren van werken voorop staan.

Onze DT, Agile en Innovatie experts hebben ervaring in het implementeren van Design Thinking en innovatie binnen corporates, overheidsinstanties en NGO’s. Daarnaast faciliteren zij training sessies, Design Sprints en coaching programma’s voor diverse teams. We zijn vertegenwoordigd in meer dan 25 landen en weten door onze kennis van lokale culturen en aanpak hoe innovatie binnen (grote) organisaties geïmplementeerd kan worden.

Innovatiestrategie 

Om innovatie binnen organisaties te kick-starten, gebruiken we design sprints, trainingsprogramma’s en een mix van methodologieën (zoals Design Thinking, Lean, Agile) om nieuwe vaardigheden, methodes en technieken aan te leren. Wij bevelen niet alleen nieuwe strategieën aan, maar begeleiden teams om de strategie zelf uit te voeren. We helpen in het implementeren van het Innovatie Frameworks die teams de kracht geven om continu services te innoveren voor hun klanten.

Ons doel is om zo snel mogelijk het stokje over te dragen aan de teams zelf, zodat zij snel in staat zijn om – onder begeleiding – de leiding te nemen. We werken in multidisciplinaire teams om veranderingen binnen de organisatie in gang te stellen. We bouwen innovatie frameworks, praktische toolkits, train-de-trainer programma’s en inspiratie sessies om van onze klanten innovatie ambassadeurs te maken binnen hun organisatie.

Wil je meer weten over onze Innovatiestrategie aanpak?

Neem contact op via DT agency.com

"We geloven sterk dat design nog effectiever toegepast kan worden op een strategisch niveau binnen organisaties"

Marjo Staring, Oprichter DesignThinkers Academy

Onze aanpak

We practice what we preach.  We investeren in het bouwen van een relatie, het doorgronden van de organisatie, de stakeholders en de bredere context van het probleem. Samen ontwerpen we een aanpak op maat voor je challenge, met een constante focus op het vergroten van creativiteit en kennis van de mensen binnen je organisatie.

We betrekken key stakeholders in je organisatie om diepere inzichten te verkrijgen in de werkcultuur, typische projecten en pijnpunten. Dit helpt ons team om de context te begrijpen en zorgt ervoor dat we deelnemers hun ervaring en leerdoelen optimaliseren.

Boek nu een gratis 30-min call met een van onze DT Experts om er achter te komen welke aanpak het beste bij jouw team past.

, Contact ons gerust voor meer informatie

Leer praktische DT Tools die je direct kan toepassen in je eigen werk.

Naast de training ontvang je onze toolkit, een certificaat van deelname en toegang tot de online Learn & Development Library van het DT Academy Netwerk.

Leer teams, organisaties en daarnaast ook jezelf innoveren. Door het toepassen van de Design Thinking methodes en tools ervaar je de kracht van Human-Centric Design