Incompany training

Training & Coaching voor jouw team

Innovatie draait niet alleen om het opleveren van nieuwe producten en diensten. Het draait ook om meer abstracte zaken, zoals bedrijfsprocessen of veranderingen in organisatiecultuur. Onze ervaring leert dat managers en teams die getraind zijn in Design Thinking meer grip hebben op hun innovatieproces en zo betere resultaten boeken voor hun klanten.

Onze Design Thinking Incompany training kan op maat gemaakt worden voor jouw team of organisatie. Door onze methodes toe te passen op specifieke uitdagingen en vraagstukken binnen jouw organisatie, bouwen we samen aan een innovatieve bedrijfscultuur.

TRAINING OP MAAT

We hebben veel ervaring en expertise in het ontwikkelen van Incompany trainingen voor elk type organisatie. We kunnen deze toepassen op specifieke doelstellingen en vraagstukken, om zo een interne innovatiecultuur op te bouwen.

We denken en werken internationaal. We leveren wereldwijd dynamische workshops binnen diverse culturen; van Brussel tot New York, van Dubai tot Amsterdam. We hebben interne Design Thinking-sessies en -projecten gedaan voor diverse opdrachtgevers, zoals Coca-Cola, Cartier, P&G, MasterCard, Accenture, Deutsche Bank, SAP, Bacardi, ING, PwC, Philips, Gucci, Volkswagen, Bosch, Samsung, GE Healthcare, Nike en L’Oréal.

ONZE WERKWIJZE

We worden vaak benaderd wanneer organisaties meer creativiteit en innovatie willen stimuleren in hun teams. Via workshops, bootcamps en andere interactieve sessies trainen we teams om vraagstukken te ‘reframen’, om betere vragen te stellen en om effectief samen te werken. Wij geloven erin dat teams het beste zelf  kunnen leren hoe zij hun innovatiestrategie kunnen bedenken en uitvoeren, in plaats van een extern ontwikkeld plan te volgen. ‘Learning-by-doing’ staat dan ook centraal in al onze trainingen en programma’s.

We creëren graag multidisciplinaire teams en stimuleren hen om een transformatie binnen de organisatie in gang te zetten. Hierbij focussen we op waardes zoals empathie, samenwerken, experimenteren, omgaan met onzekerheid, reflectie, het bouwen op elkaars ideeën en het bouwen van prototypes.

"We geloven sterk dat design nog effectiever toegepast kan worden op een strategisch niveau binnen organisaties"

Marjo Staring, Oprichter DesignThinkers Academy

MEER WETEN?

Wil je meer weten over onze op-maat trainingen en mogelijkheden voor incompany training en coaching? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag al je vragen.

Ons doel is om teams praktische tools te geven die direct in eigen projecten gebruikt kunnen worden.

Naast de training zelf krijgen deelnemers een digitale toolkit en een DesignThinkers certificaat.

We werken toe naar een transformatie van de deelnemers, kennis van de methodes en tools, een beter begrip van de waarde van design en professionele & persoonlijke groei.