Incompany training

Op maat gemaakte programma's voor competentieontwikkeling

Ben je op zoek naar meer creativiteit en productiviteit voor jezelf en je team? Met onze incompany Design Thinking services bieden we programma’s op maat om jouw organisatie de nodige vaardigheden en mindsets aan te leren en zo doelgerichte innovatie te stimuleren.

Onze DT, Agile en Innovatie experts faciliteren energieke (online) programma’s. Dit doen we vanuit Brussel tot New York, van Dubai tot Amsterdam voor diverse klanten zoals SAP, Coca-Cola, Cartier, Philips, P&G, MasterCard, Bacardi, ING, PwC, Gucci, Samsung, GE Healthcare, Nike, L’Oréal en meer.

Wil je meer te weten komen van onze incompany Design Thinking diensten?

Boek een gratis 30-min belafspraak met een van onze DT Experts om te ontdekken welke aanpak het beste is voor je team.

Incompany Competentieontwikkeling

Gebaseerd op de uitdagingen en de doelstellingen van jouw organisatie, ontwerpen we speciale programma’s op maat. Onze incompany programma’s zijn hands-on en uiterst interactief, met live facilitatie van onze DT experts. We focussen op het ontwikkelen van een universele taal en innovatie vaardigheden. Teams leren door te doen in ontwerp sessies en coaching programma’s, waarbij het behalen van concrete resultaten en leren omgaan met nieuwe manieren van werken voorop staan.

Onze DT, Agile en Innovatie experts hebben ervaring in het implementeren van Design Thinking en innovatie binnen corporates, overheidsinstanties en NGO’s. Daarnaast faciliteren zij training sessies, ontwerp sessies en coaching programma’s voor diverse teams. We zijn vertegenwoordigd in meer dan 25 landen en weten door onze kennis van lokale culturen en aanpak hoe innovatie binnen (grote) organisaties geïmplementeerd kan worden.

Innovatiestrategie 

Om innovatie binnen organisaties te stimuleren, gebruiken we ontwerpsessies, trainingsprogramma’s en een mix van methodologieën (zoals Design Thinking, Lean, Agile) om nieuwe vaardigheden, methodes en technieken aan te leren. Wij bevelen niet alleen nieuwe strategieën aan, maar begeleiden teams om de strategie zelf uit te voeren. We helpen in het implementeren van het Innovatie Raamwerk dat teams de kracht geeft om continu services te innoveren voor hun klanten.

Ons doel is om zo snel mogelijk het stokje over te dragen aan de teams zelf, zodat zij snel in staat zijn om – onder begeleiding – de leiding te nemen. We werken in multidisciplinaire teams om veranderingen binnen de organisatie in gang te stellen. We bouwen innovatie raamwerken, praktische handvatten, train-de-trainer programma’s en inspiratie sessies om van onze klanten innovatie ambassadeurs te maken binnen hun organisatie.

Wil je meer weten over onze Innovatiestrategie aanpak?

Neem contact op via DT agency.com

"We geloven sterk dat design nog effectiever toegepast kan worden op een strategisch niveau binnen organisaties"

Marjo Staring, Oprichter DesignThinkers Academy

Onze aanpak

We practice what we preach.  We investeren in het bouwen van een relatie, het doorgronden van de organisatie, de stakeholders en de bredere context van het probleem. Samen ontwerpen we een aanpak op maat voor de uitdaging die voor je ligt, met een constante focus op het vergroten van creativiteit en kennis van de mensen binnen je organisatie.

We betrekken cruciale stakeholders in je organisatie om diepere inzichten te verkrijgen in de werkcultuur, typische projecten en pijnpunten. Dit helpt ons team om de context te begrijpen en zorgt ervoor dat we de ervaring en leerdoelen van deelnemers optimaliseren.

Boek nu een gratis 30-min belafspraak met een van onze DT Experts om er achter te komen welke aanpak het beste bij jouw team past.

, Contact ons gerust voor meer informatie

Leer praktische DT hulpmiddelen die je direct kan toepassen in je eigen werk.

Naast de training ontvang je onze toolkit, een certificaat van deelname en toegang tot de online Leer & Ontwikkeling Bibliotheek van het DT Academy Netwerk.

Leer teams, organisaties en daarnaast ook jezelf innoveren. Door het toepassen van de Design Thinking methodes en hulpmiddelen ervaar je de kracht van mensgericht ontwerpen