Op zoek naar een Design Thinking Professional?

Breng Design Thinking naar jouw organisatie

Heb je ondersteuning nodig op het gebied van Design Thinking? Dan ben je bij ons op de juiste plek! We hebben een groot netwerk met verschillende getalenteerde Design Thinking Professionals die je kunnen helpen met allerlei projecten, uitdagingen en vragen binnen jouw organisatie.

ONS AANBOD

Onze Design Thinking Professionals zijn buitengewoon ervaren in het kaderen, (her)definiëren, uitvoeren en samenbrengen van projecten in een snel veranderende omgeving. Ze halen betekenisvolle en relevante inzichten uit complexe onderzoeksgegevens en voelen zich als een vis in het water in elke fase van het ontwerpproces; van exploratief onderzoek en prototypen tot wire framing en usability testen. De experts uit ons netwerk hebben deelgenomen aan innovatielabs binnen organisaties of op interim-basis gewerkt voor opdrachtgevers wereldwijd.

KENMERKEN VAN EEN DESIGN THINKER

Onze Design Thinking Professionals delen allemaal dezelfde specifieke eigenschappen die hen geknipt maken voor hun werk.

 

GEBRUIK MAKEN VAN ONS NETWERK?

We hebben een internationaal netwerk met meer dan honderd Design Thinking Professionals die hun expertise samenbrengen in ruim dertig landen.  Of je nou op zoek bent naar een facilitatoronderzoekerdesignercreatief expertbusiness specialistUX-er of iets anders, neem contact met ons op. Wij helpen je graag. Ons netwerk is erg groot, dus we vinden zeker de perfecte persoon voor jouw project.

ONS DOEL IS OM JE PRAKTISCHE TOOLS TE GEVEN DIE JE DIRECT DE VOLGENDE KUNT GEBRUIKEN IN JE EIGEN WERK.

NAAST DE TRAINING ZELF KRIJG JE EEN TOOLKIT, EEN CERTIFICAAT VAN DEELNAME EN TOEGANG TOT DE ONLINE OMGEVING VAN DT ACADEMY NETWORK.

Design Thinking Professional

WE WERKEN TOE NAAR EEN TRANSFORMATIE VAN DE DEELNEMERS, KENNIS VAN DE METHODES EN TOOLS, EEN BETER BEGRIP VAN DE WAARDE VAN DESIGN EN PROFESSIONELE & PERSOONLIJKE GROEI.