Training beschrijving

2-Daagse Design Thinking Conferentie | Look at empathy through different eyes

Leuk nieuws! Op 10 & 11 oktober 2024 organiseren wij onze DT Conferentie in het Tobacco Theater in Amsterdam. Ga met ons op avontuur van ontdekking waar we ons onderdompelen in het rijk van empathie, en ontdek samen met ons innoverende theorieën en inzichten van experts. Neem deel aan workshops, krijg hands-on ervaring, en ervaar jouw creativiteit op een andere manier. Maak je klaar om verrast en geïnspireerd te worden zoals nooit tevoren. Vind alle informatie over de conferentie, het programma en het inschrijfformulier hier: Design Thinking Conference website.

Huiswerk

-

Taal

Engels

Reguliere Prijs

€ 1.295,00

Betrokkenheid

2 dagen, 8 uur per dag

Cursustype

Conferentie

Choose your session

Okt
10

Amsterdam

2-Daagse Design Thinking Conferentie | Look at empathy through different eyes
DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Niet jouw alledaagse conferentie

Stap in de schijnwerpers bij de Design Thinking Conferentie, waar empathie centraal staat. Doe mee aan twee inspirerende dagen en dompel jezelf onder in een act zoals nooit tevoren, samen met experts en unieke ervaringen.

Maak deel uit van iets groters! Onze conferentie is een internationale samenkomst van ervaren design innovators. Laat je meeslepen door boeiende interacties en dynamische inzichten die je begrip van de transformatieve stromingen in deze moderne tijd naar een hoger niveau tillen.

Op zoek naar iets anders? Onze conferentie is geen traditionele bijeenkomst, maar sterk geïnspireerd door het theater. We hebben een experimenteel en spannend nieuw format ontwikkeld om zowel de sprekers (onze acteurs) als het publiek (de figuranten) uit te dagen.

Al overtuigd? Onze missie is om je uit te dagen en nieuwe inzichten te bieden, niet om je comfortabel in je overtuigingen te laten. No preaching to the converted; verwacht in plaats daarvan experimentatie, opwinding en aangename verrassingen.

Deelnemersprofiel

Deze conferentie is bedoeld voor:

Design Thinkers...

...die connectie zoeken met hun netwerk, plezier willen hebben en verrassende nieuwe inzichten willen opdoen door de wereld door een andere bril te bekijken

Team Players...

…die samen willen ontdekken wat empathy en design thinking voor hen kan betekenen

Professionals & Executives...

…die ervaringen willen delen en ontdekken hoe empathy en mensgerichte innovatiemethoden toegepast kunnen worden op hun (toekomstige) werk

Powered by DesignThinkers Academy

Wij geloven dat nieuwe stromingen opduiken omdat onze wereld behoefte heeft aan nieuwe oplossingen voor moderne problemen. De missie van de Design Thinking Conferentie is om het gesprek rondom Design Thinking verder te helpen en om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen.

Design Thinking Conferentie is powered by DesignThinkers Academy Amsterdam, een van de leidende design-gedreven innovatiebureaus die organisaties over de hele wereld helpt met de transitie van oriëntatie op product en sales, naar oriëntatie op service en mens.

Neem contact op

Choose your session

Okt
10

Amsterdam

2-Daagse Design Thinking Conferentie | Look at empathy through different eyes
DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge