Training beschrijving

2-Daagse Design Thinking Facilitatie Training (Certificaat)

Leer hoe je workshops faciliteert volgens de Design Thinking-principes voor een gemengd publiek. In deze 2-daagse energieke training voor Design Thinkers leer je hoe je mensen begeleidt in een Design Thinking sessie.

De Early Bird Prijs

€ 1.495,00

Tijd

2 dagen

Taal

Nederlands

Reguliere Prijs

€ 1.595,00

Betrokkenheid

8 uur per dag

Cursustype

Op locatie

Choose your session

Maa
23

Amsterdam

2-Daagse Studio Design Thinking Facilitatie Training (Certificaat)
DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

About this course

Begeleiding is van essentieel belang voor een geslaagde workshop in Design Thinking. Tijdens dergelijke sessies worden vaak mensen met een verschillende achtergronden samengebracht om specifieke uitdagingen aan te gaan. De belangrijkste taak van de facilitator is dan ook dat hij een ruimte en omgeving creëert waarin iedereen zich op zijn gemak voelt en zijn creativiteit de vrije loop kan laten.
We geloven sterk in ‘learning-by-doing’, daarom is deze training voornamelijk praktisch ingericht. Je zult in kleine teams samenwerken aan alle aspecten van het begeleiden van workshops. Je maakt daarvoor gebruik van de tools van Design Thinking (zoals Stakeholder Mapping, Customer Journey Mapping en Prototyping), maar de nadruk ligt in elke fase op jouw persoonlijke coaching vaardigheden en niet op de instrumenten die je daarvoor gebruikt.

We willen daarom nogmaals benadrukken dat het essentieel is dat je al goed bekend bent met de tools van Design Thinking. Twijfel je of deze training bij je past, neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon, we begeleiden je graag in het maken van een onderbouwde keuze.

Wat je zult leren

Tijdens de twee dagen oefen je verschillende aspecten van het faciliteren van Design Thinking sessies door aan een uitdaging te werken. Met een sterke focus op je persoonlijke begeleidingsstijl, groepsdynamiek, energizers en mindsetters, leer je hoe je energieke en effectieve workshops geeft voor een gemengd publiek.

Welkom & Evaluatie

Introductie
Principes van Faciliteren
Facilitatiekansen

Mindsetters & Uitstraling

Managen van energie
Persoonlijke presentatie
Facilitatiekansen

Ontwikkelen & Teamdynamiek

Probleemstelling
Groepen beheren
Facilitatiekansen

Implementatie & Persoonlijk Plan

Facilitatiekansen
Action Plan
Persoonlijke coaching

Coachingsessie

Vervolggesprek met de trainers om eventuele uitdagingen die je ervaart met betrekking tot een on-the-job Facilitatiekans te bespreken

Ontmoet je trainers

Onze deskundige Facilitators zullen hun ervaring en trucs delen over het implementeren van Design Thinking in projecten en organisaties. Zo kun je Design Thinking direct toepassen in je dagelijkse werkomgeving.

Jeroen van der Weide

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator en faciliteert teams in creatieve processen en brainstormsessies. Hij heeft een MA in Nederlands Theater, Film & Communicatie. 

Tim Schuurman

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator bij DesignThinkers. Met een MBA & MSc in zakelijk & financieel management heeft combineert hij zijn zakelijke achtergrond met innovatie.

Certificaat

Na afronding van de training ontvang je een certificaat van de DesignThinkers Academy. We sturen je alle tools en materialen waarmee je tijdens de training hebt gewerkt en krijg je toegang tot onze Learn & Development Library.

certificaat

COVID-19 Protocol

At DesignThinkers Academy, we take our social duty very serious when it comes to protecting the health of our valued participants and dear team members. For this reason, participants interested in joining us at our Creative Studio in Amsterdam are more than welcome, if you are able to provide:
A) Digital COVID Certificate (QR code);
B) Proof of a negative PCR-test, within 24 hours of the first day of training;
C) Proof that you recovered from COVID-19 less than 6 months ago.

If a participant cannot comply with the above mentioned requirements, they will not be able to participate in the course. Our goal is to create a safe environment in which we can continuously stimulate creativity and allow all participants and facilitators to feel comfortable.

Neem contact op

Choose your session

Maa
23

Amsterdam

2-Daagse Studio Design Thinking Facilitatie Training (Certificaat)
DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Course leaflet