Training beschrijving

5-Weekse Online Design Thinking Fundamentals Training (Certificaat)

Leer hoe je door middel van Design Thinking innovatie op gang brengt. Tijdens de interactieve Online Design Thinking Fundamentals Training werk je samen met andere teamleden en onder begeleiding van onze ervaren Facilitators aan een opdracht waarbij de klant centraal staat.

Vroegboek kortingsprijs

€ 1.095,00

Huiswerk

Inlezen + Miro bord

Taal

Nederlands

Reguliere Prijs

€ 1.195,00

Betrokkenheid

5 weken, 2 uur per sessie

Cursustype

Online

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Over deze training

Met een combinatie van live sessies, groepsopdrachten en huiswerk doe je praktische kennis en ervaring op om Design Thinking toe te passen in je dagelijkse werk. De cursus bestaat uit 4 modules (8 sessies in totaal), gericht op de fasen van Design Thinking: Ontdekken, Omschrijven, Ontwikkelen en Opleveren. Elke week bestaat uit interactieve online sessies, gevolgd door groepswerk.

Een vervolggesprek biedt je de mogelijkheid om opnieuw contact te leggen met een van de trainers om na te denken over ervaringen met het implementeren van DT in het dagelijkse werk. In kleine groepjes kun je samen met je mede-alumni je worstelingen en/of inzichten delen en weer van elkaar leren. Een vervolggesprek biedt de gelegenheid om na te denken over de DT Fundamentals en om laatste vragen te stellen aan je Facilitator.

What you'll learn

Deze interactieve online cursus geeft je de Design Thinking-mindset, tools en vaardigheden om gewaagde innovatie op gang te brengen. Je werkt virtueel in klassikale sessies, gevolgd door groepswerk aan een mensgerichte uitdaging onder live begeleiding van onze bekwame begeleiders. Wij geloven sterk in leren door te doen. Na afronding van de cursus kun je Design Thinking direct toepassen.

Onboarding. Welkom & Kick-off

Online aan de slag: Ontmoet het team en maak uzelf vertrouwd met de online tools, zodat u helemaal klaar bent om aan de slag te gaan.

Ontdekken. Introductie & Onderzoek

Introductie, Onderzoek, Mind Map, Stakeholder Map and Persona's.

Omschrijven. Het probleem in kaart brengen

Kansgebieden, Customer Journey Map and Probleemstelling

Ontwikkelen. Ideeën & Prototypen.

Ideeën en Prototypen, Prioriteitenkaart voor ideeën, Service Scenario's and Artefacten.

Opleveren. Testen & Pitchen.

Eerste prototype testen, Itereren, Pitchen, Reflectie & Persoonlijk Plan.

Deelnemersprofiel

Deze training is ontworpen voor:

Managers of teamleiders...

...die op zoek naar het ontwikkelen en integreren van geavanceerde creatieve technieken in hun bedrijfsprocessen en bedrijfscultuur

Professionals (Individueel/particulier)...

...die willen ontdekken hoe ze mensgerichte innovatie methoden kunnen gebruiken in hun dagelijkse werk

Leidinggevenden...

...die op zoek zijn naar het toepassen van Service Design Thinking in hun dagelijkse werk.
En die op zoek zijn naar het versterken van hun vermogen om innovatie te leiden en het innovatievermogen van de organisatie te verbeteren

Senior beleidsmakers binnen overheidsinstanties...

...die belangrijke inzichten willen verwerven voor de implementatie van Design Thinking in (beleids)processen

Ontmoet je trainers

Onze deskundige Facilitators zullen hun ervaring en trucs delen over het implementeren van Design Thinking in projecten en organisaties. Zo kun je Design Thinking direct toepassen in je dagelijkse werkomgeving.

Tim Schuurman

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator bij DesignThinkers. Met een MBA & MSc in zakelijk & financieel management heeft combineert hij zijn zakelijke achtergrond met innovatie.

Jeroen van der Weide

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator en faciliteert teams in creatieve processen en brainstormsessies. Hij heeft een MA in Nederlands Theater, Film & Communicatie. 

Yuen Yen Tsai

Senior Facilitator DesignThinkers Academy Amsterdam

Ling is Service Designer en werkt aan de verbetering van onze digitale diensten en online trainingen met een sterk oog voor het perspectief van de eindgebruiker.

CERTIFICAAT

Na afronding van het programma ontvang je een certificaat van de DesignThinkers Academy. We sturen je alle tools en materialen waarmee je tijdens de training hebt gewerkt en krijg je toegang tot onze Learn & Development Library.

certificaat

Neem contact op

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Course leaflet