Training beschrijving

5-Day Online DesignThinkers Global Bootcamp (Certificate)

De Global DesignThinkers Bootcamp biedt een unieke kans om te leren van internationaal erkende en zeer ervaren Service Design & Design Thinking beoefenaars uit de Business, Design en Academische wereld.

Vroegboek kortingsprijs

€ 1.950,00

Huiswerk

Inlezen + Miro bord

Taal

English

Reguliere Prijs

€ 2.150,00

Betrokkenheid

5 dagen, 8 uur per dag

Cursustype

Online

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Over deze training

De Bootcamps bestaan uit Masterclasses, diepgaande kennis van Service Design & Design Thinking Tools en een diepe duik in de DT Methodologie, gericht op mensgerichte samenwerking. Het belangrijkste doel van de DT Bootcamp is om iedere deelnemer door onze ‘learning-by-doing’-methode te leiden en belangrijke inzichten te geven in het toepassen van Service Design Thinking.

Je werkt in kleine teams aan een lokale challenge van een van de Challenge Owners (Rainforest Alliance, Amnesty International of de gemeente Amsterdam) en leert daarnaast werken met Service Design en Design Thinking tools.

Deelnemeersprofiel

Deze training is ontworpen voor:

Managers of teamleiders...

...die op zoek naar het ontwikkelen en integreren van geavanceerde creatieve technieken in hun bedrijfsprocessen en bedrijfscultuur.

Professionals (Individueel/particulier)...

...die willen ontdekken hoe ze mensgerichte innovatie methoden kunnen gebruiken in hun dagelijkse werk

Leidinggevenden...

...die op zoek zijn naar het toepassen van Service Design Thinking in hun dagelijkse werk.
En die op zoek zijn naar het versterken van hun vermogen om innovatie te leiden en het innovatievermogen van de organisatie te verbeteren

Senior beleidsmakers binnen overheidsinstanties...

...die belangrijke inzichten willen verwerven voor de implementatie van Design Thinking in (beleids)processen

What you'll learn

Samen met onze internationaal erkende coaches, Facilitators en experts vind je oplossingen voor de uitdagingen van het toepassen en faciliteren van deze nieuwe manier van werken in jouw organisatie en het overtuigen van jouw sponsors en teamleden.

Onboarding

Welkom & Introducties
Teamdynamiek
Energizers
de Challenge Owner ontmoeten

Ontdekken

Introductie & Research
Masterclass Research
Briefing, Informatieanalyse
Persona's maken

Omschrijven

Framing & Ideeën
Masterclass Opportunities
Customer Journey Map
Reframing, Ideeën genereren

Ontwikkelen

Prototyping & Pitching
Masterclass Business
Testing prototypes
Pitch

Opleveren

Reflectie & Ceremonie
Masterclass DT toepassen
Persoonlijke reflectie
Feestmoment

Ontmoet je coach & bootcamp experts

Je wordt door de Bootcamp begeleid door onze zeer ervaren Facilitators. Zij hebben jarenlange ervaring in het werken met Design Thinking en kennen de tips & tricks om dit in jouw werkomgeving te implementeren.

Tim Schuurman

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator bij DesignThinkers. Met een MBA & MSc in zakelijk & financieel management heeft combineert hij zijn zakelijke achtergrond met innovatie.

Jeroen van der Weide

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator en faciliteert teams in creatieve processen en brainstormsessies. Hij heeft een MA in Nederlands Theater, Film & Communicatie. 

David Kester

Managing Partner DesignThinkers Academy London

He advises on complex innovation and design projects with industry and national governments. David worked for over 25 years in the creative industries and is former Chief Executive of the UK Design Council.

Els Dragt

Trend Researcher, Trainer & Lecturer Studio Elsewhere

She is a Researcher, Trainer and published Author with over fifteen years of experience in human-centered and qualitative research. As a lecturer, she shares her research expertise with students and fellow professionals around the globe.

Thomas de Bresser

Senior Facilitator DesignThinkers Academy Amsterdam

Thomas is one of our main experts taking pride in guiding you through a structured design approach and establish a new way of working to sustain innovation.

Christof Zürn

Senior Facilitator DesignThinkers Academy Amsterdam

He is working in the sweet spot of business, people and technology with a hands-on mentality. He focuses on overall brand experience and innovation. He has a lot of experience in branding, digitalization, Service Design, Design Thinking and he developed a new methodology called Music Thinking.

Certificaat

Na succesvolle afronding van de 5-Day Online DesignThinkers Bootcamp Week, ontvangen deelnemers een DesignThinkers Academy-certificaat en kun je je prestatie om een echte Design Thinker te worden vieren. Alle tools zijn na de training beschikbaar voor persoonlijk gebruik.

Sample_Certificate

Neem contact op

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Course leaflet