Training beschrijving

2-Daagse Future Leadership Skills Training Course (Engelstalig)

Verkrijg een dieper inzicht in de essentiële vaardigheden die nodig zijn om een effectieve leider van de toekomst te worden, evenals de vaardigheden om met vertrouwen je organisatie door verstoorde en dynamische omgevingen te leiden. Versterk jouw capaciteiten voor Toekomstig Leiderschap door teams te empoweren om gefocust te blijven, uitgelijnd te zijn en voortdurend gedurfde innovatie te stimuleren.

Deze training is Engelstalig.

Vroegboek kortingsprijs

€ 1.695,00

Huiswerk

Geen voorbereidingstijd

Taal

Engels

Reguliere Prijs

€ 1.795,00

Betrokkenheid

2 dagen, 8 uur per dag

Cursustype

In person

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Over de Training

Het doel van de tweedaagse cursus Future Leadership Skills is om professionals van alle niveaus te transformeren tot toekomstige leiders. Dit wordt bereikt door gedurende 2 dagen te focussen op verschillende aspecten die verbonden zijn aan toekomstige leiderschapsvaardigheden, zoals kritisch denken en soft skills (bijv. creativiteit, empathie en communicatieve vaardigheden). We zullen je actief begeleiden bij het ontwerpen van je persoonlijk actieplan, waarmee je wordt uitgerust om toekomstige leiderschapsvaardigheden effectief te implementeren in je dagelijkse werkomgeving.

Gedurende de 2 dagen werk je zowel individueel als in een teamsetting in een face-to-face klasomgeving. Onze ervaren facilitators zullen je begeleiden bij het ontwikkelen van teambuildingvaardigheden, waarbij de unieke kennis en vaardigheden van elke individuele deelnemer worden benadrukt. We zullen je ook uitdagen om je persoonlijke benadering en vaardigheden verder te ontwikkelen, te verkennen en te reflecteren.

Wat leer je

De activiteiten tijdens deze high-energy training zijn een combinatie van theorie en praktijk. Hieronder vind je een globale indeling van de thema’s die aan bod komen.

Perceptie

Het begrijpen van de Critical Skills die nodig zijn voor de toekomstige leider: perceptie, weerstand en zelf-reflectie.

Communicatie

Het begrijpen van de communicatiepatronen van de nieuwe generatie en ontwikkel de skills om jouw communicatie style aan te passen.

Empatie

Ontwikkel de skills om teams te leiden op een empatische manier, door het begrijpen en waarderen van elkaars perspectief.

Critical Thinking

Begrijpen hoe Toekomstige Leiders effectief problemen kunnen oplossen door gedetailleerd en open-minded te zijn.

Creativiteit

Hoe kun je creativiteit strategisch inzetten om innovatie te stimuleren? Leer hoe je creativiteit kunt voeden in jouw team.

Persoonlijk Actie Plan

Breng jouw actieplan in de praktijk en word de Toekomstige Leider met een relevante skill set.

Participant profile

Deze training is bedoeld voor:

Managers of Team Leaders...

...die op zoek naar het versterken van hun toekomstige leiderschapscapaciteiten door teams te empoweren om gefocust te blijven, in sync te zijn en gedurfde innovatie te stimuleren.

Executives of Beslissers..

...die op zoek naar een dieper begrip van de essentiële vaardigheden die nodig zijn om een effectieve toekomstige leider te worden, om organisaties zelfverzekerd door verstoorde en dynamische omgevingen te kunnen leiden.

Freelancers of Consultants...

…die een human-centred mindset willen opdoen om positieve verandering te brengen.

Meet your coaches

Je zult begeleid worden door onze ervaren facilitators. Zij hebben jaren ervaring in Leiderschap en Innovatie in corporate en academische omgevingen.

Adela Cristea

Co-Founder DesignThinkers Academy Eastern Europe

Co-Founder and Facilitator at DT Academy Eastern Europe. She is an experienced business consultant teaching entrepreneurship and leadership within corporate environments.

Certificaat

Na succesvolle afronding van de training ontvangen deelnemers een DesignThinkers Academy-certificaat en kun je je prestatie om een echte Design Thinker te worden vieren. Alle hulpmiddelen zijn na de training beschikbaar voor persoonlijk gebruik.

Sample_Certificate

Neem contact op

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge