Training beschrijving

5-Weekse Online Design Thinking Fundamentals Training November 2021 (NL)

Online

Leer hoe je innovatie op gang kunt brengen met Design Thinking. Tijdens de interactieve online training werk je aan een klantgerichte uitdaging onder live begeleiding van onze ervaren facilitators. Met een combinatie van live Classroom Sessions, groepsopdrachten en huiswerk doe je praktische kennis en ervaring op om Design Thinking toe te passen in je dagelijkse werk.

PROGRAMMA

De training bestaat uit 4 modules, gericht op de 4 fasen van Design Thinking: Ontdekken, Omschrijven, Ontwikkelen, Opleveren. Elke week bestaat uit interactieve virtuele sessies, gevolgd door groepswerk.

CERTIFICAAT

Na de afronding van het programma kunnen we samen vieren dat je een echte DesignThinker bent geworden! Je ontvangt je persoonlijke DesignThinkers-certificaat en toegang tot alle tools en materialen.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

Focus op het implementeren van Design Thinking in dagelijkse werk;
Live & persoonlijke begeleiding van onze deskundige facilitators;
Leer je in te leven in je klanten en verbeter je propositie en strategie;
Ontwikkel je creatieve probleemoplossende vaardigheden en innovatie-mindset;
Stimuleer co-creatie en innovatie terwijl je op afstand werkt.

ONZE AANPAK

We geloven in learning-by-doing. Het grootste gedeelte van de online cursus bestaat uit hands-on werken aan een algemene case met behulp van de verschillende Design Thinking-tools. Je werkt in co-creatie in een klein team om van elkaar te leren en de kennis en vaardigheden van elke deelnemer te gebruiken tijdens de oefeningen. De tools die we tijdens de training gebruiken, zijn fundamenteel in

Design Thinking en zullen je leren hoe je empathie kunt gebruiken bij het ontwerpen van nieuwe services voor je eindgebruiker.Naast het begeleiden van het Design Thinking-proces, zullen onze ervaren facilitators hun ervaring en kennis delen over het implementeren van Design Thinking in projecten en organisaties. Zo kun je Design Thinking direct gaan toepassen.

"Deze training is geweldig als je Design Thinking een vliegende start wilt geven. Genoeg informatie om mee te beginnen, genoeg inspiratie om te blijven leren."

Mathieu Desschuyter, Nova Reperta

Voor wie?

Teams uit HR, IT, Marketing & Sales die willen leren innoveren;
Personen die opzoek zijn naar nieuwe tools om innovatie- of samenwerkingsprocessen te structureren;
Professionals die hun creatieve probleemoplossende vaardigheden willen uitbreiden;
Managers die willen ontdekken wat Design Thinking hun team kan bieden.

Er is geen eerdere ervaring met Design Thinking vereist.

FACILITATORS & COACHES

Je wordt door het programma geleid door onze expert facilitators. Ze hebben jarenlange ervaring in het werken met Design Thinking en kennen de tips & tricks hoe dit binnen organisaties te implementeren.

Thomas de Bresser is Senior Facilitator & Innovatiecoach met ruime ervaring binnen corporates als Philips en Canon in marketing en innovatie.

Dezelfde interactieve training, nu live & online

DesignThinkers Academy Amsterdam

Schrijf je nu in

Ons belangrijkste doel is om hands-on tools te aan te bieden die je de volgende dag direct in je werkomgeving kunt gebruiken.

Naast het trainingsprogramma krijg je een toolkit, een certificaat en de toegang tot de virtuele omgeving van het DT Academy Network.

Het eindresultaat is gericht op transformatie van de deelnemers, kennis van tools en methoden, begrip van de waarde van design en professionele en persoonlijke groei.

Over dit Evenement

Duur: 5 weken, 8 sessies (2 hrs), huiswerk & follow-up call (1 hr)

Tijd: 13:30 – 15:30 (CET)

Data:
Sessie 1: maandag 8 november
Sessie 2: donderdag 11 november
Sessie 3: maandag 15 november
Sessie 4: donderdag 18 november
Sessie 5: maandag 22 november
Sessie 6: donderdag 25 november
Sessie 7: maandag 29 november
Sessie 8: donderdag 2 december
Follow-up call: donderdag 16 december 

Online platformen: Miro & Zoom
Taal: Nederlands
Maximaal aantal deelnemers: 10

Kaartjes

De Early Bird prijs € 1.095,00
t/m 25 oktober

Standaard prijs € 1.195,00

Je ticket is inclusief toegang tot en gebruik van de online omgevingen (Miro + Zoom) voor de duur van de cursus. Alle tools en materialen zijn ook na de cursus beschikbaar voor persoonlijk gebruik. Een certificaat van DesignThinkers Academy wordt na het afronden van de programma aan deelnemers uitgereikt .

Prijzen zijn exclusief BTW. Er zijn kortingen beschikbaar voor teams, freelancers, non-profitorganisaties en overheidsorganisaties die zich aanmelden. Als je nog vragen hebt over deze cursus of de ticketing, stuur ons dan een bericht op info@designthinkersacademy.com 

Schrijf je nu in