Training beschrijving

5-Weekse Online Design Thinking Fundamentals Training juni 2021 (NL)

Online

Leer hoe je door middel van Design Thinking innovatie op gang brengt. Tijdens de interactieve Online Design Thinking Fundamentals Training werk je samen met andere teamleden en onder begeleiding van onze ervaren Facilitators aan een opdracht waarbij de klant centraal staat. De Design Thinking Fundamentals Training is ook beschikbaar in onze Amsterdam Studio, waar we veilig een beperkt aantal deelnemers kunnen verwelkomen. Klik hier voor meer informatie.

Door de combinatie van live sessies, groepsopdrachten en huiswerk kun je de opgedane kennis en ervaring meteen in praktijk brengen.

PROGRAMMA

De Design Thinking Fundamentals training bestaat uit 4 modules, gericht op de 4 fasen van Design Thinking: Ontdekken, Omschrijven, Ontwikkelen, Opleveren. Elke week bestaat uit interactieve virtuele sessies, gevolgd door groepswerk.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

Focus op het implementeren van Design Thinking in dagelijkse werk;
Live & persoonlijke begeleiding van onze deskundige facilitators;
Leer je in te leven in je klanten en verbeter je propositie en strategie;
Ontwikkel je creatieve probleemoplossende vaardigheden en innovatie-mindset;
Stimuleer co-creatie en innovatie terwijl je op afstand werkt.

ONZE AANPAK

We geloven in learning-by-doing. Het grootste gedeelte van de online Design Thinking Fundamentals Training bestaat uit hands-on werken aan een algemene case met behulp van de verschillende Design Thinking-tools. Je werkt in co-creatie in een klein team om van elkaar te leren en de kennis en vaardigheden van elke deelnemer te gebruiken tijdens de oefeningen. De tools die we tijdens de training gebruiken, zijn fundamenteel in

Design Thinking en zullen je leren hoe je empathie kunt gebruiken bij het ontwerpen van nieuwe services voor je eindgebruiker.Naast het begeleiden van het Design Thinking-proces, zullen onze ervaren facilitators hun ervaring en kennis delen over het implementeren van Design Thinking in projecten en organisaties. Zo kun je Design Thinking direct gaan toepassen.

"Deze training is geweldig als je Design Thinking een vliegende start wilt geven. Genoeg informatie om mee te beginnen, genoeg inspiratie om te blijven leren."

Mathieu Desschuyter, Nova Reperta

VOOR WIE?

HR-, IT-, Marketing & Sales-teams die willen innoveren;
Personen die opzoek zijn naar nieuwe tools om innovatie- of samenwerkingsprocessen te structureren;
Professionals die hun creatieve probleemoplossende vaardigheden willen uitbreiden;
Managers die willen ontdekken wat Design Thinking hun team kan bieden.

Er is geen eerdere ervaring met Design Thinking vereist.

FACILITATORS & COACHES

Tijdens de training word je begeleid door onze ervaren facilitators. Zij hebben jarenlange ervaring in het werken met Design Thinking en kennen alle tips & tricks hoe deze methode binnen organisaties te implementeren.

Fieke Sluijs is Senior Facilitator en Learning Experience Designer. Ze helpt mensen in organisaties creatief zelfvertrouwen op te bouwen en hun innovatiekracht te benutten.

CERTIFICAAT

Na afronding van het programma ontvang je een certificaat van de DesignThinkers Academy. We sturen je alle tools en materialen waarmee je tijdens de training hebt gewerkt en krijg je toegang tot onze Learn & Development Library.

certificaat

Dezelfde interactieve training, nu live & online

DesignThinkers Academy Amsterdam

Schrijf je nu in

Ons belangrijkste doel is om hands-on tools te aan te bieden die je de volgende dag direct in je werkomgeving kunt gebruiken.

Naast het trainingsprogramma krijg je een toolkit, een certificaat en de toegang tot de virtuele omgeving van het DT Academy Network.

Het eindresultaat is gericht op transformatie van de deelnemers, kennis van tools en methoden, begrip van de waarde van design en professionele en persoonlijke groei.

Over dit Evenement

Duur: 5 weken, 2 x 2 contacturen per week & huiswerk

Tijd: 09:00 – 11:00 (CEST)

Data:
Sessie 1: dinsdag 1 juni
Sessie 2: donderdag 3 juni
Sessie 3: dinsdag 8 juni
Sessie 4: donderdag 10 juni
Sessie 5: dinsdag 15 juni
Sessie 6: donderdag 17 juni
Sessie 7: dinsdag 22 juni
Sessie 8: donderdag 24 juni
Follow Up: donderdag 15 juli

Online platformen: Miro & Zoom
Taal: Nederlands
Maximaal aantal deelnemers: 10

Kaartjes

Early Bird prijs € 1.095,00
t/m 18 mei 2021

Standaardprijs € 1.195,00

Genoemden prijzen zijn inclusief toegang tot en gebruik van de online platformen (Zoom, Miro) voor de duur van de training.
Aan iedere deelnemer die de training heeft afgerond, wordt een certificaat uitgereikt.
De tools en materialen worden na de training beschikbaar gesteld voor persoonlijk gebruik en krijgt de deelnemer toegang tot de Learn & Development Library.

Prijzen zijn exclusief BTW. Voor teams, freelancers, overheids- en non-profitorganisaties is een korting beschikbaar.
Als je vragen hebt over deze training, trainingsdata of de aangeboden korting, stuur dan neem dan contact met ons via telefoonnummer 020 471 00 70 of stuur een mail naar info@designthinkersacademy.com.

Schrijf je nu in