Training beschrijving

1-Daagse Design Thinking Fundamentals Training (Nederlandstalig) | STAP Special

Deze interactieve training zal je laten kennismaken met de Design Thinking-mindset, hulpmiddelen en vaardigheden om gedurfde innovatie op gang te brengen. Na afronding van de 1-Daagse training kun je de belangrijkste tools van Design Thinking toepassen in innovatietrajecten.

Huiswerk

Inlezen

Taal

Nederlands

Reguliere Prijs

€ 1.000,00 incl. BTW of gratis met jouw STAP budget

Betrokkenheid

1 dag, 8 uur

Cursustype

Op locatie

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Over deze training

Kennis van Design Thinking is een goed begin, maar de truc ligt in het succesvol toepassen ervan op projecten. Tijdens deze training ontwikkel je praktijkervaring en oefen je fundamentele hulpmiddelen zoals Stakeholder Mapping, Persona’s, Customer Journey Mapping, Service Scenario’s en Prototyping door aan een uitdaging te werken.

Je werkt in co-creatie in kleine teams om te leren van deelnemers met verschillende industriële achtergronden. Onze zeer bekwame facilitators zullen je door het Design Thinking-proces leiden en leren hoe je empathie kunt gebruiken bij het bedenken van toekomstige concepten voor de eindgebruikers.

Wat je zult leren

Leer hoe u naar de eindgebruiker kunt luisteren, inzichten van eindgebruikers kunt gebruiken, prototypes kunt ontwikkelen en in kleine iteraties kunt werken. Durf te falen en pitch je verhaal!

Welkom & Kick-off

Ontmoet het team
Energizers
Introductie van DT & Cases

Ontdekken

Design Research
Stakeholder Map
Personas

Omschrijven

Customer Journey Map
Kansgebieden
Probleemstelling

Ontwikkelen

Ideation technieken
Service Scenario's
Artefacten

Opleveren

Pitch
Reflectie & Feestmoment

Deelnemersprofiel

Deze training is ontworpen voor:

Young Professionals (individuen)...

…die willen ontdekken hoe ze mensgerichte innovatie methodieken kunnen gebruiken in hun dagelijkse werk

Managers of Teamleiders…

...die op zoek zijn naar het ontwikkelen en integreren van geavanceerde creatieve methodieken in hun bedrijfsprocessen en bedrijfscultuur

Leidinggevenden...

...die op zoek zijn naar versterking van hun vermogen om richting te geven aan innovatietrajecten en het innovatievermogen van de organisatie willen verbeterenSenior Beleidsmakers...

...die belangrijke inzichten willen verwerven voor de implementatie van Service Design Thinking in (beleids)processen

Geen eerdere ervaring of kennis vereist

Ontmoet je trainers

Onze deskundige Facilitators zullen hun ervaring en trucs delen over het implementeren van Design Thinking in projecten en organisaties. Zo kun je Design Thinking direct toepassen in je dagelijkse werkomgeving.

Jeroen van der Weide

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator en faciliteert teams in creatieve processen en brainstormsessies. Hij heeft een MA in Nederlands Theater, Film & Communicatie. 

Tim Schuurman

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator bij DesignThinkers. Met een MBA & MSc in zakelijk & financieel management heeft combineert hij zijn zakelijke achtergrond met innovatie.

Certificaat

Na succesvolle afronding van de 1-Daagse Design Thinking Fundamentals training, ontvangen deelnemers een DesignThinkers Academy-certificaat en kun je je prestatie om een echte Design Thinker te worden vieren. Alle hulpmiddelen zijn na de training beschikbaar voor persoonlijk gebruik.

Neem contact op

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge