Training beschrijving

3-Weekse Online Design Thinking Facilitatie Training (Certificaat)

Leer hoe je virtuele workshops faciliteert volgens de Design Thinking-principes voor een gemengd publiek. In deze 3-Weekse energieke training voor Design Thinkers leer je hoe je mensen begeleidt in een Design Thinking sessie.

Vroegboek kortingsprijs

€ 1.095,00

Huiswerk

Geen voorbereidingstijd

Taal

Nederlands

Reguliere Prijs

€ 1.195,00

Betrokkenheid

3 weken, 2.5 uur per sessie

Cursustype

Op locatie

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Over deze training

De training van 3 weken bestaat uit 6 modules en richt zich op de belangrijkste elementen om een bekwame Facilitator te worden. Elke week omvat interactieve Online Classroom-sessies, gevolgd door groepswerk. Na de cursus deel je je ervaring en ontvang je tips & tricks van onze deskundige Facilitators tijdens de Coaching Sessie.

Wij vinden het erg belangrijk dat jij je prettig, veilig en gemotiveerd voelt om de komende weken samen te werken in deze online leeromgeving. Het is van cruciaal belang om op korte termijn je nieuwe faciliteringsvaardigheden in de ‘echte wereld’ te oefenen. Tijdens de online training werk je aan het voorbereiden van een echte facilitaire mogelijkheid binnen jouw organisatie of werkomgeving. Nadat je je eerste Design Thinking-sessie hebt gefaciliteerd, kun je de uitdagingen die je bent tegengekomen bespreken met onze deskundige Facilitators en ervaringen uitwisselen met je collega’s in de coachingsessie.

Wat je zult leren

Deze interactieve online cursus geeft je de vaardigheden om zelfverzekerd een Design Thinking Session te begeleiden in een online omgeving. In live Online Classroom-sessies gecombineerd met persoonlijke coaching door onze ervaren begeleiders, leer je hoe je een omgeving kunt creëren waarin deelnemers het vertrouwen hebben om creatief te zijn en innovatie te stimuleren.

Onboarding & Kick-off

Online aan de slag: Ontmoet het team en maak uzelf vertrouwd met de online tools waarmee u aan de slag kunt.

Zelfreflectie & Empatie

Zelfevaluatie, Faciliteringspijlers en Double Diamond Facilitatiekansen

Mindsetters & Uitstraling

Mindsetters, Energiemanagement, Persoonlijke Uitstraling en Facilitatiekansen

Opleveren & Implementeren

Managen van groepsdynamiek, laatste facilitatiekansen en Persoonlijk Plan.

Coachingsessie

Vervolggesprek met de trainers om eventuele uitdagingen die je ervaart met betrekking tot een on-the-job Facilitatiekans te bespreken

Ontmoet je trainers

Onze deskundige Facilitators zullen hun ervaring en trucs delen over het implementeren van Design Thinking in projecten en organisaties. Zo kun je Design Thinking direct toepassen in je dagelijkse werkomgeving.

Tim Schuurman

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator bij DesignThinkers. Met een MBA & MSc in zakelijk & financieel management heeft combineert hij zijn zakelijke achtergrond met innovatie.

Jeroen van der Weide

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator en faciliteert teams in creatieve processen en brainstormsessies. Hij heeft een MA in Nederlands Theater, Film & Communicatie. 

Alwin Put

Co-Founder DesignThinkers Academy Belgium

Alwin, oprichter van DTA België, is een ervaren en enthousiaste bij Philips Design enthousiasmeert hij teams om hun klantervaring te verbeteren.

Pedro Janeiro

Partner & Senior Facilitator DesignThinkers Academy Portugal

Head of Global Accounts for DesignThinkers and proud to have delivered trainings for corporations such as Coca-Cola, Nespresso, IBM, Sap & many more.

CERTIFICAAT

Na afronding van de training ontvang je een certificaat van de DesignThinkers Academy. We sturen je alle tools en materialen waarmee je tijdens de training hebt gewerkt en krijg je toegang tot onze Learn & Development Library.

certificaat

Neem contact op

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Course leaflet