Training beschrijving

1-Daagse Facilitatie Training Visueel Denken (Engelstalig)

Deze energieke 1-daagse cursus in Amsterdam laat je kennismaken met de basis van Visueel Denken om de belangrijkste methoden en technieken te integreren in je dagelijkse werkzaamheden.

Vroegboek kortingsprijs

T.B.D.

Huiswerk

Geen voorbereidingstijd

Taal

Engels

Reguliere Prijs

T.B.D.

Betrokkenheid

1 dag, 8 uur

Cursustype

Op locatie

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Over deze training

Iedereen kan tekenen! Je hoeft geen kunstenaar te zijn om Visueel Denken te gebruiken, maar gewoon om te oefenen hoe je ingewikkelde concepten omzet in een duidelijke en effectieve beeldtaal. Door middel van verschillende oefeningen ontgrendel je het potentieel van visueel denken om de samenwerking te verbeteren en ontdek je dat iedereen deze beeldtaal kan gebruiken om ideeën, strategieën en doelstellingen te communiceren.

Wat je zult leren

Het eerste deel van de training zal erop gericht zijn de basis te leren die nodig is om eigen visuele talen te creëren met een reeks eenvoudige, vermakelijke oefeningen. In het tweede deel van het programma zullen we Visual Thinking verbinden met Design Thinking, en onderzoeken hoe Visual Thinking belangrijke Design Thinking-tools zoals Persona’s en Customer Journeys kan verbeteren.

Deelnemersprofiel:

Deze training is ontworpen voor:

Young professionals (individuen)...

…die visueel denken willen gebruiken in hun dagelijkse werk om écht impact te creëren bij klanten en stakeholders


Product/Service Ontwerpers…

…die meer willen leren over visueel denken in product/service design en het benaderen van hun publiek met een impactvolle schrijfstijl

Managers of Teamleiders…

…die op zoek zijn naar een hands-on training hoe je visueel denken kunt integreren in de manier van werken om organisatiedoelen te ondersteunen en beter te connecten met zowel klanten als stakeholders

Geen eerdere ervaring of kennis vereist

Ontmoet je coaches

Je wordt door de training begeleid door onze zeer ervaren Facilitators. Zij hebben jarenlange ervaring in het werken met Design Thinking en kennen de tips & tricks om de kennis in uw organisatie te implementeren.

Jeroen van der Weide

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator en faciliteert teams in creatieve processen en brainstormsessies. Hij heeft een MA in Nederlands Theater, Film & Communicatie. 

Neem contact op

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Course leaflet