Training beschrijving

1-Day Visual Thinking Facilitation Course (Certificate)

Deze energieke 1-daagse cursus in Amsterdam laat je kennismaken met de basis van Visueel Denken om de belangrijkste methoden en technieken te integreren in je dagelijkse werkzaamheden.

De Early Bird Prijs

T.B.D.

Tijd

1 daag

Taal

Engels/Nederlands

Reguliere Prijs

T.B.D.

Betrokkenheid

8 uur

Cursustype

Op locatie

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Over deze training

Iedereen kan tekenen! Je hoeft geen kunstenaar te zijn om Visueel Denken te gebruiken, maar gewoon om te oefenen hoe je ingewikkelde concepten omzet in een duidelijke en effectieve beeldtaal. Door middel van verschillende oefeningen ontgrendel je het potentieel van visueel denken om de samenwerking te verbeteren en ontdek je dat iedereen deze beeldtaal kan gebruiken om ideeën, strategieën en doelstellingen te communiceren.

Wat je zult leren

Het eerste deel van de training zal erop gericht zijn de basis te leren die nodig is om eigen visuele talen te creëren met een reeks eenvoudige, vermakelijke oefeningen. In het tweede deel van het programma zullen we Visual Thinking verbinden met Design Thinking, en onderzoeken hoe Visual Thinking belangrijke Design Thinking-tools zoals Persona’s en Customer Journeys kan verbeteren.

Ontmoet je coaches

Je wordt door de training begeleid door onze zeer ervaren Facilitators. Zij hebben jarenlange ervaring in het werken met Design Thinking en kennen de tips & tricks om de kennis in uw organisatie te implementeren.

Jeroen van der Weide

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator en faciliteert teams in creatieve processen en brainstormsessies. Hij heeft een MA in Nederlands Theater, Film & Communicatie. 

Neem contact op

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Course leaflet