Training beschrijving

2-Week Online ‘Prepare for success’ Course

Wees de eerste die deelneemt aan deze gloednieuwe training, ontworpen om je voor te bereiden om een Facilitator te worden. Na deelname aan deze training ben je in staat om een eenvoudig maar krachtig model toe te passen voor het opzetten van elke bijeenkomst die u wilt faciliteren. Je leert de denkprocessen die nodig zijn om alle hoeken te bestrijken. De training geeft meer diepgang en structuur aan ons kenmerkende ‘Facilitator’s Competence Framework’.

Vroegboek kortingsprijs

€ 795,00

Huiswerk

Geen voorbereidingstijd

Taal

English

Reguliere Prijs

€ 895,00

Betrokkenheid

2 weekse, 2 uur per session

Cursustype

Online

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Over deze training

Deze training brengt je facilitatie-skills naar een hoger niveau in slechts 4 live online sessies, georganiseerd in twee weken. We zullen onze bekende ‘learning-by-doing’-stijl toepassen, maar deze keer zal het gericht zijn op het voorbereiden van aanstaande facilitatie kansenmet behulp van ons Prepare-For-Success- of PFS-model. Verwacht energieke, hands-on training met veel interactie en reflectie, waarbij alle knowhow wordt onthuld om je te helpen het faciliteren onder de knie te krijgen.

Wat je zult leren

De 2-weekse cursus bestaat uit 4 modules, gericht op het toepassen van ons PFS-model om elke facilitaire mogelijkheid voor te bereiden. Elke week bestaat uit interactieve Online Classroom-sessies.

Onboarding

1 week voor de eerste module nodigen we je uit om met ons mee te doen in de online omgeving om je Facilitators en mededeelnemers te ontmoeten. Wij vinden het erg belangrijk dat jij je prettig, veilig en gemotiveerd voelt om de komende weken samen te werken in deze online leeromgeving. Je krijgt ook wat huiswerk om inzicht te krijgen in de verwachtingen voor je aanstaande workshop of vergadering.

Modules 1 & 2

2 x 2,5 uur online klassikale sessies

Modules 3 & 4

2 x 2,5 uur online klassikale sessies

Certificaat & Toolkit

Na het voltooien van het 2-weekse programma en de opdrachten kun je vieren dat je een zeer bekwame Facilitator bent geworden! Je ontvangt je persoonlijke Design Thinkers certificaat en toegang tot een online Toolkit die je vrij kunt gebruiken.

Meet your instructors

Je wordt door het programma geleid door onze zeer ervaren Facilitators. Ze hebben jarenlange ervaring in het voorbereiden op succes bij het faciliteren van elk type bijeenkomst en zullen voorzien zijn van al hun knowhow om je voor te bereiden op succes.

Alwin Put

Co-Founder DesignThinkers Academy Belgium

Alwin, oprichter van DTA België, is een ervaren en enthousiaste bij Philips Design enthousiasmeert hij teams om hun klantervaring te verbeteren.

Certificate

Na succesvolle afronding van de 2-daagse Future Leadership Skills training, ontvangen deelnemers een DesignThinkers Academy-certificaat en kunt u uw prestatie om een echte Design Thinker te worden vieren. Alle gereedschappen en materialen zijn na de cursus beschikbaar voor persoonlijk gebruik.

Sample_Certificate

Neem contact op

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Course leaflet