Facilitatie

Ons belangrijkste doel is om hands-on tools te aan te bieden die je de volgende dag direct in je werkomgeving kunt gebruiken.

Naast het trainingsprogramma krijg je een toolkit, een certificaat en de toegang tot de virtuele omgeving van het DT Academy Network.

Het eindresultaat is gericht op transformatie van de deelnemers, kennis van tools en methoden, begrip van de waarde van design en professionele en persoonlijke groei.

Over dit Evenement

Locatie: DT Academy, Nieuwe Leliestraat 13, 1015 SH, Amsterdam, Nederland

Data: 8 en 9 december 2021
Tijd: 9:00 – 18:00 uur

Taal: Nederlands
Maximum aantal deelnemers: 15

Tickets

De Early Bird prijs: € 1.495,00
t/m 8 november 2021

Reguliere Prijs: € 1.595,00

Je ticket is inclusief een dagelijkse gezonde en heerlijke lunch, snacks en drankjes gedurende de dag. Alle tools en materialen zijn ook na de cursus beschikbaar voor persoonlijk gebruik. Een certificaat van DesignThinkers Academy wordt uitgereikt aan deelnemers die de cursus met succes hebben afgerond. Er zijn kortingen beschikbaar voor teams die zich aanmelden, freelancers, non-profitorganisaties en overheidsorganisaties.

De prijzen zijn exclusief btw. Wij rekenen 21% BTW aan Nederlandse bedrijven, ngo’s en zelfstandigen. We rekenen ook 21% btw aan internationale bedrijven, ngo’s en zelfstandigen in de Europese Unie zonder geregistreerd btw-nummer. Als u buiten de Europese Unie gevestigd bent, brengen wij u geen btw in rekening.

Bij DTA Amsterdam nemen we onze maatschappelijke plicht zeer serieus als het gaat om het beschermen van de gezondheid van onze gewaardeerde deelnemers en teamleden. Om deze reden hebben we ervoor gezorgd dat alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen zorgvuldig zijn geïmplementeerd in onze Amsterdamse studio in overeenstemming met de richtlijnen van onze overheid. Als u specifieke vragen heeft over deze exacte maatregelen, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon, zodat onze DTA-teamleden u nauwkeurig kunnen informeren.

Heb je niet de juiste training gevonden?
Kijk op onze Global DTA website voor meer trainingen in het Engels!