Training beschrijving

5-Day DesignThinkers Global Bootcamp Week (Certificate)

De Global DesignThinkers Bootcamp biedt een unieke kans om te leren van internationaal erkende en zeer ervaren Service Design & Design Thinking beoefenaars uit de Business, Design en Academische wereld.

Vroegboek kortingsprijs

€ 2.950,00

Huiswerk

Geen voorbereidingstijd

Taal

Nederlands

Reguliere Prijs

€ 3.250,00

Betrokkenheid

5 dagen, 7 uur per dag

Cursustype

Op locatie

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Over deze training

De Bootcamps bestaan uit Masterclasses, diepgaande kennis van Service Design & Design Thinking Tools en een diepe duik in de DT Methodologie, gericht op mensgerichte samenwerking. Het belangrijkste doel van de DT Bootcamp is om iedere deelnemer door onze ‘learning-by-doing’-methode te leiden en belangrijke inzichten te geven in het toepassen van Service Design Thinking.

Je werkt in kleine teams aan een lokale challenge van een van de Challenge Owners (Rainforest Alliance, Amnesty International of de gemeente Amsterdam) en leert daarnaast werken met Service Design en Design Thinking tools.

What you'll learn

Samen met onze internationaal erkende coaches, Facilitators en experts vind je oplossingen voor de uitdagingen van het toepassen en faciliteren van deze nieuwe manier van werken in jouw organisatie en het overtuigen van jouw sponsors en teamleden.

Onboarding

Welkom & Introducties
Teamdynamiek
Energizers
de Challenge Owner ontmoeten

Ontdekken

Introductie & Research
Masterclass Research
Briefing, Informatieanalyse
Persona's maken

Omschrijven

Framing & Ideeën
Masterclass Opportunities
Customer Journey Map
Reframing, Ideeën genereren

Ontwikkelen

Prototypen & Pitching
Masterclass Business
Prototypes testen
Pitchen

Opleveren

Reflectie & Ceremonie
Masterclass DT toepassen
Persoonlijke reflectie
Feestmoment

Ontmoet je coach & bootcamp experts

Je wordt door de Bootcamp begeleid door onze zeer ervaren Facilitators. Zij hebben jarenlange ervaring in het werken met Design Thinking en kennen de tips & tricks om dit in jouw werkomgeving te implementeren.

Jeroen van der Weide

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator en faciliteert teams in creatieve processen en brainstormsessies. Hij heeft een MA in Nederlands Theater, Film & Communicatie. 

Tim Schuurman

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator bij DesignThinkers. Met een MBA & MSc in zakelijk & financieel management heeft combineert hij zijn zakelijke achtergrond met innovatie.

Marcello Risolo

Marcello is Designer & UX Researcher met een Italiaans/Zweeds achtergrond en richt zicht op het visualiseren van concepten, design en branding.

Daphne Lamberts

Service Development Lead DesignThinkers Academy Amsterdam

Daphne is Service Development Lead en optimaliseert onze Design Thinking programma’s, die zijn op een creatieve manier overbrengt naar onze klanten en deelnemers.

Certificate

Na succesvolle afronding van de 5-Day DesignThinkers Bootcamp Week, ontvangen deelnemers een DesignThinkers Academy-certificaat en kun je je prestatie om een echte Design Thinker te worden vieren. Alle tools zijn na de training beschikbaar voor persoonlijk gebruik.

COVID-19 Protocol

Bij DesignThinkers Academy nemen we onze sociale plicht zeer serieus als het gaat om het beschermen van de gezondheid van onze gewaardeerde deelnemers en dierbare teamleden. Om deze reden zijn deelnemers die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan onze Creative Studio in Amsterdam meer dan welkom, als je in staat bent om het volgende te laten zien:
A) Digitaal COVID-certificaat (QR-code);
B) Bewijs van een negatieve PCR-test, binnen 24 uur na de eerste trainingsdag;
C) Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van COVID-19.

Indien een deelnemer niet aan bovenstaande eisen kan voldoen, kan deze niet deelnemen aan de cursus. Ons doel is om een veilige omgeving te creëren waarin we creativiteit continu kunnen stimuleren en waarin alle deelnemers en begeleiders zich op hun gemak voelen.

Neem contact op

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Course leaflet