Training beschrijving

2-Daagse Employee Experience Design Course (Certificate)

Deze 2-daagse Employee Experience Design Training geeft je een goed begrip van de Design Thinking-principes en hoe deze toegepast kunnen worden voor innovatie in HR.

De Early Bird Prijs

€ 1.495,00

Tijd

2 dagen

Taal

Nederlands

Reguliere Prijs

€ 1.595,00

Betrokkenheid

7 uur per dag

Cursustype

Op locatie

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Other locations

sep
05

Amsterdam

2-Day Employee Experience Design Thinking Training Course (Certificate)

Het trainingsprogramma kan per locatie verschillen. Klik op 'Lees Meer' voor meer informatie.

Over deze training

Design Thinking betreedt steeds meer de wereld van Human Resources Management. Deze 2-daagse Employee Experience Design Training biedt de nieuwste inzichten en best practices op het gebied van Design Thinking in HR. Hierdoor kan het waarde creëren voor uw Human Resources Management.

Deze training is bedoeld voor HR-professionals die meer inzicht willen krijgen in DT en daardoor willen laten zien hoe ze deze nieuwe methodiek in hun organisatie kunnen toepassen. Hoe ontwikkel je een strategische medewerkergerichte visie op HR? Hoe creëer je medewerkersbetrokkenheid? Dit zijn interessante uitdagingen waarbij je Design Thinking optimaal kunt inzetten.

Wat je zult leren

Leer hoe u naar de eindgebruiker kunt luisteren, inzichten van eindgebruikers kunt gebruiken, prototypes kunt ontwikkelen en in kleine iteraties kunt werken. Durf te falen en pitch je verhaal!

Ontdekken

Welkom
Introductie
Research Plan
Stakeholder Mapping

Omschrijven

Research
Persona's maken
Employee Journey Mapping
Kansgebieden

Ontwikkelen

Ideeën genereren
Probleemstelling
Brainstormen
Service Scenario's

Opleveren

Prototypen
Pitchen
Itereren
Reflectie

Ontmoet je trainers

Onze deskundige Facilitators zullen hun ervaring en trucs delen over het implementeren van Design Thinking in projecten en organisaties. Zo kun je Design Thinking direct toepassen in je dagelijkse werkomgeving

Jeroen van der Weide

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator en faciliteert teams in creatieve processen en brainstormsessies. Hij heeft een MA in Nederlands Theater, Film & Communicatie. 

Tim Schuurman

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator bij DesignThinkers. Met een MBA & MSc in zakelijk & financieel management heeft combineert hij zijn zakelijke achtergrond met innovatie.

Daphne Lamberts

Service Development Lead DesignThinkers Academy Amsterdam

Daphne is Service Development Lead en optimaliseert onze Design Thinking programma’s, die zijn op een creatieve manier overbrengt naar onze klanten en deelnemers.

Marcello Risolo

Marcello is Designer & UX Researcher met een Italiaans/Zweeds achtergrond en richt zicht op het visualiseren van concepten, design en branding.

CERTIFICAAT

Na afronding van het programma ontvang je een certificaat van de DesignThinkers Academy. We sturen je alle tools en materialen waarmee je tijdens de training hebt gewerkt en krijg je toegang tot onze Learn & Development Library.

certificaat

COVID-19 Protocol

Bij DesignThinkers Academy nemen we onze sociale plicht zeer serieus als het gaat om het beschermen van de gezondheid van onze gewaardeerde deelnemers en dierbare teamleden. Om deze reden zijn deelnemers die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan onze Creative Studio in Amsterdam meer dan welkom, als je in staat bent om het volgende te laten zien:
A) Digitaal COVID-certificaat (QR-code);
B) Bewijs van een negatieve PCR-test, binnen 24 uur na de eerste trainingsdag;
C) Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van COVID-19.

Indien een deelnemer niet aan bovenstaande eisen kan voldoen, kan deze niet deelnemen aan de cursus. Ons doel is om een veilige omgeving te creëren waarin we creativiteit continu kunnen stimuleren en waarin alle deelnemers en begeleiders zich op hun gemak voelen.

Neem contact op

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Other locations

sep
05

Amsterdam

2-Day Employee Experience Design Thinking Training Course (Certificate)

Het trainingsprogramma kan per locatie verschillen. Klik op 'Lees Meer' voor meer informatie.

Course leaflet