Training beschrijving

1-Daagse Training Customer Journey Mapping

In deze 1-Daagse training leer je de basisprincipes van de Design Thinking tools en terminology. De focus ligt hierbij op ‘learning-by-doing’ en de praktische toepassingen van Design Thinking. Tijdens deze dag leggen we vooral de focus op de Customer Journey Mapping tool.

De Early Bird Prijs

€ 495,00

Tijd

1 dag

Taal

Nederlands

Reguliere Prijs

€ 545,00

Betrokkenheid

7 uur per dag

Cursustype

Op locatie

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Over deze training

We laten zien hoe Customer Journey Mapping helpt om een dieper inzicht te krijgen in klantbehoeften, gedrag, ervaring, motivatie en gewenste resultaten. Na een korte introductie over Design Thinking, oefen je hoe je Design Thinking-tools, en specifiek Customer Journey Mapping, gebruikt door aan een echte uitdaging te werken.

Een Customer Journey Map wordt laag voor laag opgebouwd. We beginnen ‘boven water’, bij de klant en duiken langzaam steeds dieper in de organisatiestructuren en context. De tool kan worden gebruikt met klanten, management, medewerkers en andere belanghebbenden. De toolkit wordt na de training uitgedeeld, zodat de tools direct toegepast kunnen worden op je persoonlijke business case.

Ontmoet je trainers

Onze deskundige Facilitators zullen hun ervaring en trucs delen over het implementeren van Design Thinking in projecten en organisaties. Zo kun je Design Thinking direct toepassen in je dagelijkse werkomgeving.

Jeroen van der Weide

Partner DesignThinkers Academy Amsterdam

Partner & Senior Facilitator en faciliteert teams in creatieve processen en brainstormsessies. Hij heeft een MA in Nederlands Theater, Film & Communicatie. 

Marcello Risolo

Marcello is Designer & UX Researcher met een Italiaans/Zweeds achtergrond en richt zicht op het visualiseren van concepten, design en branding.

COVID-19 Protocol

Bij DesignThinkers Academy nemen we onze sociale plicht zeer serieus als het gaat om het beschermen van de gezondheid van onze gewaardeerde deelnemers en dierbare teamleden. Om deze reden zijn deelnemers die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan onze Creative Studio in Amsterdam meer dan welkom, als je in staat bent om het volgende te laten zien:
A) Digitaal COVID-certificaat (QR-code);
B) Bewijs van een negatieve PCR-test, binnen 24 uur na de eerste trainingsdag;
C) Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van COVID-19.

Indien een deelnemer niet aan bovenstaande eisen kan voldoen, kan deze niet deelnemen aan de cursus. Ons doel is om een veilige omgeving te creëren waarin we creativiteit continu kunnen stimuleren en waarin alle deelnemers en begeleiders zich op hun gemak voelen.

Neem contact op

Choose your session

DATUM
...

Request Incompany

Tailor-made coaching around your challenge

Course leaflet